STATUS UPDATED!
HI Happy Holiday! :D
//SmileShawty♥: 2011
Hey Blogger , Peeps , Handsome , Prettay . Thanks for visiting my official blog . It's not nice as yours I know right . Feel free to follow . I'll hit you back ! I'm promise . That's all . Don't judge me if you don't know me . *Thanks Kbye

Give me a CLICK !

Ohyeahh NEW YEAR ! ♥

| Assalamualaikum |

Nd advance happy New Year semua . Amacam tahun baru mesty ada azam baru kan (?) So jom lha kongsi same|2 pew azam korang tuk next year :) jom lha . Okay kejap t fyra tag kan nama kamu k :) Before that , Jom baca apa y fyra nak kongsikan malam neyh :) jom jom baca :) harap enjoy :)

Okay as above " BE YOURSELF " :) Aww Aww oyeahh jom jady diri sendiri . Jom jom . Em sekarang pukul 8.08 pm yeahhh a very nice time rite (?) HEHE! Em sekarang keberadaan fyra bukan di rumah . ayoyo bawak lappy ke restoren mak & ayah sedare . bosank tahu sebab tuh lha siap bawak lappy sekali . Em so takde lha bosank sangad . Nd boley lha update new thing y happened here rite (?) Oyeahh . Em start pukul 7 tady dah ade sini . Em rancangan nya nak makan besar malam neyh 'cause tuh sambut new year y bakal menjelma tak lama lageyh neyh . Em makan besar kew *? haha! takde lha makan chicken chop bagai . Cuma makan biase|2 ajerh lha . SELERA KAMPONG Ok malam neyh no western. Tak sabar nak wish " HAPPY NEW YEAR " tuk y tersayank :) Em btw tengah sedey jugak neyh :( Ayoyo kenapa (?) meh sini fyra cite . Ok sebenarnya bergaduh jugak lha dengan Mr.M kesayangan fyra a.k.a ( A A ) Em rindu dea kot . haha! em takde lha topik pergaduhan tuh benda kecik jerh kot . Takde lha fyra takdy ada chatting . Sebenarnya bukan lha real chatting 'cause chatbox fyra off so just message on fb lha kiranya . hewhew Ada Paham (?) HAHA! kalu tak abaikan ajerh . Em then fyra gtaw AA tentang neyh 'cause si jantan y fyra chatting tuh kawan dea . Em tetibe dea marah pulak . Katanya si jantan tuh nak rampas fyra dari AA *? oh no ! macam tak percaya pulak ! em pape pon everything tak mustahil berlaku kan . Em kawan makan kawan mende biasa berlaku sekarang . Tapy sumpah takde nak berpaling tadah pon lhaa . SUMPAH(!) okay :3 fyra sayankkan AA jerh -,- HARAP MAKLUM (!) hehe! em sorry kalu mende neyh nonsense jerh ! em fyra nak happy|2 menanti kedatangan tahun 2012 . Em jom lha happy takde guna jugak bersedeyh neyh . Okay ?

So back to story Azam fyra tahun depan nak ......... :

♥ Jady baek daripada sebelom neyh !
♥ Nak jady antara best student dekat skola baru ( INSYAALLAH )
♥ Nak jady anak y solehah buwat mama Nd Abah !
♥ Taknak memilih jalan hitam !
♥ Nak cari kawan y lageyh banyak drp tahun 2011 :)
♥ Nak sambut anniversary pada 20.08.2012 dengan my hubby ! ( INSYAALLAH )
♥ Nak segalanya y baek . HEHE!

Okay lha cukup dah kot , Tapy last but not least ♥nok kurus! haha! xD

# Em so camne azam korang (?) Tell me more :)

- Anda di tag :)
* < LISA >
* < NAFA >
* < AMIRU >
* < BALQUIS >
* < IKA KHALISA >

Sekian , *TERIMAKASEH !
Like ? Give me a click

Contest THE MOST fabulous Blog by Miss Lovouis♥

| Assalamualaikum |

Haa tady baru lepas buwat entry contest kan . So neyh nak buwat pulak . Contest neyh menarik sangad lha . Y penting tidak perlu menge-TAG orang oh thannk god(!) Memang fyra malaz nak tag|2 neyh . Uh syukur bentar . hehe! Okay lha straight to the point jom terjah masuk si blogger y menganjurkan contest neyh . < Miss Lovoius >
Okay sebelom tuh bace entry fyra dulu okay :) hikhokk .

Syarat - syarat penyertaan ...
  1. Follow blog  Miss Lovouis y bOom bOom melettuppppp neyh :) Lawa lha maksod fyra . alohh tuh pon tak pahammm -,-'
  2. Wajib buwat entry pasal "Contest THE MOST fabulous Blog by Miss Lovouis"
  3. Copy Nd paste banner contest :)
  4.  Publish Nd jangan lupa Link kan entry dekat ruangan komen . Attention!! Kasi link biar betol sekali dengan link entry korang sekali k kalaw tidak penyertaan anda ditolak mentah - mentah . Padam muka! boo . Ehhe! *Guraaw!
Hadiah - hadiah y ditawarkan ( MENARIKK! )

FIRST UP WINNER :
  • RM 50.00 *topup/cash + Apa apa permintaan untuk blog e.g ( background / banner ) + Stinky post korang dalam 3 hari shj 

SECOND WINNER :
  • RM 20.00 *topup/cash + Apa apa permintaan untuk blog e.g ( background / banner )
THIRD WINNER :
  • RM 10.00 *topup/cash + Apa apa permintaan untuk blog e.g ( background / banner )

THE TOP REFFEREL :
  • Rm 5.00 *topup/cash + Apa apa permintaan blog e.g ( background / banner )

- Haa menarik kan hadiah y ditawarkan . Suka lha leteww ok jom apa tunggu lageyh buwat lha entry y lagy gempak n cun dari fyra neyh . hikhokk . then paste ur URL ke ruangan komen blog y fyra suruh terjah masuk tuh okay . Jangan lupa follow dea dulu Okay INI WAJIB (!)

PERHATIAN!!! tarikh tutup 06/06/2012 - Lambat lageyh banyak peluang nak menang neyh so jom join :)

- Dengan ini fyra mengiktirafkan Blog fyra Masuk Contest cun neyh (!)

Like ? Give me a click

End Year Mega Giveaway ♥

| Assalamualaikum |

Hey Peeps , Prettayy , Handsomes , Nd kamu :) hikhokk . Okay setelah ber-Blogwalking selama lebey kurang 3 jam lebey , jumpe lha something y interesting sangad|2 :) Suke lha ade terjumpa contest y sememangnya memuaskan haty kalu menang . hikhokk . Okay lha jom enter this contest ramai|2 mane tahu rezeki korang kan . Sape tahu LaLaLa ^^, Suke lha excited neyh nak masuk contest . Bhaha!


Apa y perlu korang buwat ?? Okay jom follow this step :)
  1. Buat Entry bertajuk "End year Mega Giveaway"
  2. Sila lha follow blog sponsor , supaya bila menang , senang kan .
  3. Letak banner di atas dan link kan ke blog anys atau zaty
  4. Tinggalkan link entry anda di bahagian KOMEN !
Senarai hadiah y ditawar kan (MENARIK)
  1. 2X contact lens Nd case bagi sepuluh pemenang dari --> sini
  2. 5X bauncer RM15 , 5X bauncer RM10 , 5X bauncer RM5 dari --> Sini
  3. 3 Hermes purse dari --> Sini
  4. 5X header dari --> NABILA MARS
  5. 1X header dari --> MALIIHAH MAZNAN
  6. Header glitters 2X , dan edit classic template 1X dari --> AINA HANANI
  7. Dan 3X doodles dari --> anys
Okay total up sume hadiah 40 pemenang :) so wish you gud luck :)
Perhatian!! tarikh tutup 31 DISEMBER 2011 >.<
- So dengan ini mengikhtirafkan fyra menyertai contest ini :) *thanks Kbuyp

    Like ? Give me a click

    Oh Sekolah ! >.< ♥

    | Assalamualaikum |


    Nd good evening dear . How's your day today (?) I hope it's all just fine Nd maybe GREAT ( A M I N ) Okay hary ny fyra okay ajerh happy ajerh lorh . Alhamdulillah lha . Em kelmarin fyra tak update pape kan , em sorry sebenarnya takde apa nak d ceritakan lha . Hary neyh fyra keluar dengan family , pergi ke SMK LEMBAH BIDONG (LeBest) nak buwat permohonan masuk skola tuh . Em skola tuh lawa , nice buiding , fyra suka sangad . Em insyaAllah fyra ke sana dulu 'cause MRSM ntah lha rase macam not in mood nak ke sana pulak . Lageyh pulak ada something y perlu dirunding Nd dipersiapkan . Fyra kan tak amik periksa kat sane . So , susah seked lha naseb ada y nak tolonk :) Alhamdulillah lha . kan kan (?) hehe! Em Actually , Sebelom ke sane fyra ke sekolah adek|2 fyra dulu , teman mom pegi daftar dorang . Sk Pagar Besi dah bertukaa jady skola y lawa lha . hikhokk . Em selesai ke sane baru ke Lembah Bidong :) Em tapy belom jumpe ngan pengetua lageyh 'cause pengetua ada Meeting :/ em so fyra , mom , Nd dad balek semula ke rumah . Then , keluar balek ke Gong Badak beli barang sekolah seked dekat PSI Nd snap photo of my sis . Em kan dea nak masuk form 1 , so kena guna lha mende|2 cam tuh . Em biasa lha tuh korang pon dulu cam tuh jugak kan :) hik2 . Em then , hantar abah ke tempat kerja dea . Baru balek . Then , OTW nak balek tuh kerani SMK Lembah Bidong tuh call mom Nd bagitaw y pengetua da already ada dekat sekolah :) *FINGER CROSS(!) hehe! okay so kamy pon decided pegi sane terus lha . Opsss Terlupa nak bawak fail sijil :( aw aw so terpaksa balek rumah dulu . Hadoiii macam|2 . Fyra memang lalai . hikhokk . Okay lepas amik fail sijil then terus ke Bidong . Fyra Nd adek|2 dok dalam kete macam orang gila . HAHA ! menjerit|2 Nd menyanyi same|2 . Em kamy nyanyi lagu " Love you like a love song " -by Selena Gomez , " The Only Execption " -by PARAMORE , " Count on me " -by Bruno Mars , " Wish you were here " -by Avril Lavinge . Nd that's all so sampai lha kat sane :)

    Keputusan fyra *tot tot* hikhokk so pengetua sane cakap kat sana just ade aliran " PURE SCIENCE " Alhamdulillah 'cause fyra memang nak kan aliran tuh pon :) Em dea tengok sijil|2 fyra Nd senyom . Oh nooo memang mendebarkan(!) fyra kaku jerh dok dalam bilik dea tuh . Then , dea tanya "Oh awak dulu masuk Marching Band " em yup fyra dulu budak Pancaragam :) Best sangad taw :) Em so pengetua tuh jugak cakap y kat sane pon ade marching band . ^^, Yey Yey best kalu fyra diterima kat sane fyra nak masuk lha . hehe! tak sabar! Em dea cakap pergi amik borang dekat pejabat JPN n isi borang sertakan sijil|2 ny sume InsyaAllah boley :) Yes!!! Okay Madam! ehee Em fyra sebenarnya geram jugak takkan nak ke bandar semula kot baru balek bandar jerh nak pergi balek . Adop mase erh! so mom cakap hary ahad ny lha ke JPN amik borang . So fyra okay ajerh . Em doa kan fyra dapat masuk sane erh . *TERIMAKASEH

    - Okay lha tuh ajerh y nak fyra sampaikan hary neyh :) Harap korang enjoy bace tentang fyra :) I love yo' Kbuyp ( 工 ♥ ㄚ◯∪! )
    Like ? Give me a click

    2011 >> Best year Ever♥

    Assalamualaikum HAPPY BIRTHDAY for HAYLEY WILLIAMSNd happy holiday :) Acecehh happy leteww da nak bukak skolah . Weee fyra pon happy jugak lha , sesangad happy neyh . Tak sabar nak skolah lha dear . Even baju sekolah tak beli lageyh . hikhokk . Malaz nak beli lageyh 'cause tataw nak ke sekolah mane . So , biar dulu lha just pakai baju lama dulu lageyhpon baju tuh okay lageyh kan . Cume beli beg je lha . Aumm . HEHE! so amacam hari korang (?) Okay (?) Harap|2 korang happy + fine okay :) Kalu y tak sehad tuh pegi lha makan ubat kew pergi klinik kew . Dah nak sekolah neyh rugi lha kalu tak sehad . Tak dapat menikmati tahun baru ngan happy :) Okay (?) Hikhokk . Em sebenarnya entry neyh pasal hari|2 2011 fyra 'cause someone tag kan fyra tuk jawab soklan y diberikan . Aww Aww thanks sayankk Anda amat fyra hargai . Cewahhh kembang leteww . haha! *GURAW ajerh sayankk

    Jom jawab soklan|2 y si comey tuh bagy :) Okay :)

    First Question : " Tercapai tak azam tahun ny ? " Okay ... Em Alhamdulillah azam 2011 fyra tercapai . Azam fyra nak kan keputusan PMR 2011 y agak bagus :) Alhamdulillah fyra diberikan rezeki tuk berjaya kali neyh . Bersyukur :) Tahun neyh sememangnya tahun bahagia fyra . TERIMA KASEH YA ALLAH :)


    2nd Ques : " Apa sasaran kamu tahun hadapan ? " Okay nice ques . thanks . Em sebenarnya lha kan sasaran fyra nak terus berjaya dalam hidup Nd kekal bersama boyfie tersayankk . InsyaAllah :) Fyra jugak nak bersekolah kat sekolah y bagus :) Em keputusan belom buwat lageyh nak ke mana tapy InsyaAllah bile fyra dah decide fyra gtaw korang okay :)

    3rd Ques : " Kenangan y paling Best Nd paling Worst bagy kamu " WOW! haha! kenangan paling best biar lha rahsia . Hanya fyra , Boyfie Nd Allah saja tahu . feeling fyra sememangnya happy sangad mase tuh . Ye lha kalu tak , takkan terpanggil " KENANGAN PALING BEST " kan :) Terima kaseh sayankk *( A A ) Okay cukup|2 lha sengih sorang|2 hehe! Em kenangan worst sekali erh (?) Rase nye bile gaduh dengan sorang minah neyh . Classmate y sangad mengade Nd bitch ! arghh tak nak ingad dea sial ! DAMN HATE YO' *not you but da bitch!

    Next Ques : " Apa perbezaan imej kamu ? " Oh sayankkk fyra dah bertukaa dari bawal girl >> SHAWL GIRL . hikhokk . Rambut fyra pon dah pendek . hewhew rindukan rambut fyra lha . sobsob -,-'

    Another Ques : " Apa perkara y korang nak buwat sebelom 2011 ? " Seriously I dont get it . Maybe u want to ask " Perkara apa y terakhir korang nak buwat sebelom tahun 2012 " kan kan ?? HEHE! okay fyra nak belajar masak so hopefully tahun depan boley masak dekat boyfie fyra . hehe! Mengarut ! biarkan ! abaikan ! hehe! em sungguh neyh tapy maybe ntah lha tak kan jady kot hasrat neyh . Fyra sememangnya malas nak memasak neyh ==' LoL *pssstt : Diam sudahh okay . Jangan heboh kat orang ramai tahu!

    6th Ques : " Misi cerita chenta kamu tahun ny , memuaskan atau tidak ? " huhu! SANGAT MEMUASKAN (!) LaLaLaLa ^^, hehe! tahun neyh fyra cOuple dgn 3 orang laky . haha! em tapy InsyaAllah kan kekal dengan **Mohd Amirul Asyraf Doakan lha yerp :) hikhokk Fyra sayankkan dea okay. Jangan nak mengade - Ngade nak amik dea dari fyra . hehe! *GURAW jerh sayankk . Amik lha kalu dea nak fyra nak buwat camne kan . Amik jerh Amik Amik ! haa! naek angin dah neyh . Bla.Bla.Bla

    Last Ques : " Apakah misi cerita chenta tahun depan ? " Okay tahun depan fyra nak still kekal dengan boyfie fyra y sorang neyh . INSYAALLAH . ( A M I N ) nak dea sorang jerh . Dea je okay ! hehe! mengade kan (?) Abaikan je lha ...

    Em so that's all y si comey tuh tanya . Em terima kaseh yerh . Sememangnya tahun 2011 amat bermakna buwat fyra , Alhamdulillah di berikan hidop y penuh keriangan , Kekecewaan , Kesenangan , keperitan , Kebahagiaan , Kedukaan :) hik2 jiwank siot(!) Hurm tanpa kesedihan kita takkan bangkit dari hidup y penoh dengan nikmat ini . Bila sedeyh mula lha kita pikir kan apa kesalahan y dilakukan sampai diberikan dugaan sebegini besar . Kan Kan (?) ye lha kalu asyik bahagia ajerh maybe kita kan kehilangan sifat merendah diri :( aww tak nak lha cam tuh okay . Stay humble no matter what happen Love yo'

    - Cukup kat sini saje entry kali neyh *thanks :)
    Like ? Give me a click

    Wah ! Jealous Menjelma♥

    Assalamulaikum peeps , stalker , pretayy , handsome , Nd you♥ :) Macam mane hari kowank (?) Kowank sehad tak neyh (?) Tak sehad (?) Kenapa dear♥ (?) Alolo pergi lha makan ubat :) hikhok . Mengade kan (?) LaLaLa ^^, Abaikan . Takde penting pon . So apa y fyra nak kongsi malam neyh (?) Em sebenarnya pasal feeling fyra sekarang . Semua bercampur aduk sekali tahu . Perasaan " JEALOUS " (!) Aloh first time jealous cam neyh tahu , hikhokk . Maybe fyra sayank dea sangad|2 kot sebab tuh jealous sampai tahap neyh . Even fyra tengah bad mood + Jealous tapy just cool kan diri tak nak gadoo ngn dea . Malaz nak cari pasal . Tak best lha asyik gadoo jerh . So just trying to be strong Nd let it blow away the feeling :) Aww Aww fyra sayank dea sesangad lha . Em mai fyra citer pasal ape feeling "JEALOUS" neyh tetibe datang :) Okay (?)

    Takde lha sebelom fyra kenal dengan BF fyra neyh , kamy ada kem dekat STEMZA . Em fyra pon first time lha tengok dea masa tuh . First sight Nd first thought is " wow he is handsome " HAHA! tapy mase tuh buwat dont know jerh 'cause at that time fyra tgh " IN RELATIONSHIP " lageyh dengan someone . Em so tak layan sape|2 lha mase tuh . just pegi sane for take some education Nd some freedom HAHA! kidding LoL . Fyra takde lha jenis gile belajar sangad , simple|2 jerh . Em ade jugak lha feeling crush on someone y duk sekelas dengan fyra mase kem hary tuh . Tapy just buwat dont know je lha . Kan da cakap mase tuh daa already TAKEN :) hikhokk . Fyra bile in relationship memang takkan pandang orang laen dah . Just focus on that man :) tapy crush on someone tuh ade lha biase lha perempuan bile nmpak y agak boley masuk dalam list " LELAKY IDAMAN " dea confirmm fuhhh jatuh chentaa lageyh . hehe! Okay back to story , Okay mase tuh jugak dapat tahu y si BF fyra tuh EX dengan membe fyra . Em fyra okay jerh mase tahu tuh just give a BIG SMILE Nd poor of her 'cause hubungan tak kekal lame . hikhokkk . fyra sememangnya jahat (!) *Thanks . hik2 . Em mase tuh jugak lha fyra terdengar y dea tengah NGEJAS sorang budak neyh , comeyy sangadd , kiut sangadd . Mase tuh okay jerh . Aloh tanye pulak kenapa ? kan da cakap mase tuh TAKEN (!) HAHA! sorry bullshit kan :P hikhok abaikan :)

    The real story nyerh tady baru lepas texting dengan dea . Emm ade jugak lha pasal perempuan comey tuh . JEALOUS SIOT (!) :( hik2 em takde lha perempuan tuh suruh tunggu dea 'cause dea baru lepas br8 a.k.a putus . Em jelez jelez jelez . Ehehehehe (!) Em bf fyra cakap budak tuh said " JAGE fyra baek|2 " Mase bf fyra tuh nak mintak Couple ngn fyra . Uh so sekarang dalam pikiran " Adakah bf fyra neyh still contacting with her ? " Em malaz nak cakap pasal neyh dengan dea takod dea bad mood pulak . Takmo lha nak eppy|2 jerh sekarang . Em takpe lha fyra pelu percaya kan dea jerh . Even dea message dengan perempuan laen pon kalu dah haty dea dekat fyra perasaan dea takkan berubah kan . So think positive lha dear . Em kalu tak pon sekurang - kurang nya fyra tahu dea tak betol|2 sayankkan fyra . So , fyra selamat dari cengkaman KASANOVA kan . LaLaLa ^^, hik2 fyra jiwank kan malam neyh ? Abaikan lha . hehe! Pape pon sekarang just pikir mase depan dulu . Em dea always CEMBURU tak tentu pasal tahu . Even dengan sepupu fyra pon dea Jealous . Dea memang kuat JEALOUS kalah fyra tahu . Em orang cakap " JEALOUS TANDA SAYANG " hehe! perasan! Em entah lha LABU hikhokk :) Sekarang baru fyra rase camne JEALOUS timbul . Em peritt jugakk lha So lepas neyh nak janjy ngan diri sendiri tak nak saketkan haty dea lageyh a.k.a taknak bagy dea jealous lageyh . JANJY(!) hehe! okay lha . that's all from me .

    Nak tdoe dulu . kbuyp
    Like ? Give me a click

    Seksaan Jiwa a.k.a Confused

    Assalamualaikum Nd selamat malam sume . Camne dengan hari kowank (?) Okay tak (?) Em kowank amacam ada sehad (?) Em fyra Alhamdulillah sehad :) Cuma pening kepala pikir pasal masa depan . hikhokk . Em takde lha memang totally saked kepala pikir pasal hala tuju fyra tahun depan :( Hurm habis pikir dah lha tataw nak ke mana . Bile mintak pendapat BOYFIE katanya ekot lha, sume tuh mase depan fyra not him :( Nd bile tanya pendapat mOm dea pon macam tuh katanya kau y nak belajar bukan Ma so pikir sendiri lha . >.< Pening Pening . Fyra dah search google pasal MRSM di Terengganu . Hm mom tak bagi pegi jauh|2 sangad so area terengganu je lha . Em pikir pikir pikir :( Tobakk confused . LaLaLa ^^,


    <-- fyra sememangnya macam neyh . Fyra sememangnya buntu tataw nak decide camne . Boley fyra menangis tak (?) SobSob -,-' Hurm memang menyeksakan betol lha . Fyra rase bersalah sangad fyra takod tak bole hidop berdikari bile duk jauh|2 . Tinggal family :( Fyra bukan lha girl y boley buwat everything . hurm *MENGAKU . One thing , fyra takod nak duk jauh|2 . Fyra sayankkan Boyfie fyra . Tak sanggup ase nak idop berjauhan . Kamy y duk dekat skunk neyh pon susah nak jumpe tambah pulak t fyra kalu duk jauh . Fyra takod sume neyh kan make worst our relationship :( taknak lha fyra sayankkan dea sowank jerh . Nak dea sowank jerh :( hurm tapy sume neyh untuk masa depan fyra jugak . TOBAK BUNTU (!) Hurm kadang ase give up jerh biar stay at SMK BATU RAKIT jerh . hurm tapy rugi lha 'cause dpt kptsan ok jugak tak ke mana . Sebab maktab mmg impian fyra :O YA ALLAH buntu . Buntu . Buntu . Buntu .



    Haa sebijik macam fyra mase tengah pikir pasal neyh :( hahahaa! kidding :P Almost same lha . hikhokk . Em nothing can make ma happy rite now

    Kata mom "Pegi lha buwat solat Istikarah" InsyaAllah kan dapat petunjuk . Hurm ok mom . Harap dapad petunjuk YA ALLAH :) A M I N .
    - Doakan fyra keyh . Thanks*
    Like ? Give me a click

    Family Day♥

    Assalamualaikum Nd merry Christmas for JUSTIN BIEBER . hikhokk . How are you doing (?) Feeling great , happy , sad , cheering , or worst (?) Hope yo' just fine Nd happy with your day . Em actually fyra baru habis buwat RESEARCH seked for sekolah tahun depan . Em memang gile pening kepala cari habis website still don't get it . Hurm fyra InsyaAllah tahun depan ke MRSM :) Alahaii bahagia nya nak ke Maktab . Fyra memang adore nak ke Maktab dari dulu lageyh lha . Em so bile dengar ada someone nak tolonk masukkan fyra ke MRSM memang hati melonjak keriangan happy tahu :) Kadang rase nak stay sekolah lame , sebab takod nak ke asrama ( have to "BERDIKARI" ) Em sumpah takod ngan semua tuh . Macam mane nak buwat everything by my own self (?) Basuh baju (?) Basuh kasut (?) Arghh takod :( Erm mengaku lha seked neyh fyra bukan nye teenager y independent sangad lha . Everything kena tunjuk ajar dari mom . hik2 . Abaikan . Tambah pulak no blog lha lepas neyh kalu masuk asrama (?) Em nak nangis rase :( terpaksa meninggalkan gadget|2 sume neyh . Takley idop kot tanpa sume tuh . Emm kowank pon same kan (?) Alaa mengaku je lha . Kan Kan (?) hehe!

    <-- HomHom -,-' tuh gambo fyra . tahu hudoh pon tapy jangan r sampai telan air liur gtuh . HAHA! im joking LoL . *Boring . Em btw this pich baru semalam snap at Primula Beach Hotel . Sebenarnya takde niat pon nak tidur sane . Family fyra dri Kedah mari Ganu ad rombongan pejabat . Then , dowank stay sane paztuh kamy nak jumpe so fyra Nd family pegi sane jugak lha . Malam tuh sepupu fyra buwat hal lapar kate nye . So , kamy keluar pegi jejalan dekat shahbandar btw ada aktiviti kan kat sane . Sekejap je pon dalam 1 hour cam tuh lha . Then , Ke KFC nak makan . Lapoo jugak lha . Aumm Aumm makan Zinger burger tengah malam mmg sedapp tambah pulak dapat y baru sudah masak still HOT tuh . Aumm Aumm HEHE! makan habis comot CARE ape (?) kan kan . owank tgok lake p gtuh r wak bOdO jerh . Sape hang ngan fyra tobak malu ase . HAHA! Abaikan . Kire pew kan . Takde penting nye pon. hewhew best kot . Balek bilik kamy tak tidoe lageyh Sembang|2 ngn sepupu . Ye lha lame tak jumpe kot . Best jugak sembang . Topik kamy y pertama confirm pasal "LELAKY" haha! fave conversation between us :) hikhokk . Dalam pukol 3 kamy decide nak tidoe 'cause besok 10 AM dah kene check out . LaLaLa ^^, Waaaaaaaa Waaaaaa Waaaaaaa aishhyyy adek fyra y 7taon tuh menangis . Rindukan mom fyra . haha! mom Nd Dad fyra duk tingkat laen . so malaz pulak nak hantar dea ke bilik mom . Dah lha da pakai pijama malu kot nak keluar pakai cam tuh . HAHA! pujuk punye pujuk akhirnye dea nak tdoe alhamdulillah lha . So tdoe ......

    Besok pagi riuh rendah lam bilik " Bangun|2 kowank nak mandy kolam tak (?) " Em3 mak sedare fyra kejutkan kamy . fyra Nd sepupu still not awake . Adik|2 fyra Nd dea jerh pegi mandy pool . Kamy still hokk hokkk tdoeeeeeee . haha! then dalam pukul 9 bangun mandy 'cause kol 10 kan nak check out . then Siap|2 kamy pon keluar . Then bersalaman dgn dowank 'cause dowank nak bertolak ke KL pulak biasa lha rombongan kan . Umm bye bye . Nnty jumpe lageyh erh . * untuk mereka bukan kamu . haha! guraw .

    Em takpe lha dah asar neyh . Choowwww dulu . setakat neyh ajerh entry kali neyh . Hope you enjoy reading this . BYE :)
    Like ? Give me a click

    Alhamdulillah♥

    Assalamualaikum Nd happy result day . hikhokk . Hari neyh fyra sesangad happy Nd lega gila kot . ALHAMDULILLAH .

    Memang sesangad bersyukur kepada ILLAHI sebab kali neyh fyra diberi kesempatan tuk berjaya dalam hidup . Kali pertama rasa cam neyh . SYUKUR ALHAMDULILLAH . Malam semalam memang fyra takley tidoe nyenyakk . Asyik|2 bangun then terigatkan result nak kuar besok a.k.a hary neyh . Uh memang gile lha semalam nangis|2 takod sangad . tapy ALHAMDULILLAH doa fyra d perkenan kan Nd di makbul kan . Fyra di anugerah kan keputusan 7A 1B - ALHAMDULILLAH (!) Sebenarnya tak sangke pon dapat keputusan macam tuh 'cause target fyra just 6A . tuh pon fyra tak bape nak yakin sangad nak dapat 6 tuh y gile shocked bile tgok result " WOO 7A " Memang menagis gilevavi mintak maap Nd ucap thanks kat cikgu|2 Nd terus peluk my mOm . Nd she said " Congrats sayang " I LOVE YOU MOM (!)


    Oukey then kamy pon menangis ada my frends y tak berapa lucky tapy bersyukur je lha. Fyra sayangkan kowank sume . Dont worry SPM ade lageyh okay :* Hurm tak ramai pon y menangis . Ade dalam 5 org jerh dear . HAHA! kelakaa lha . Pape pon Ughhh fyra nak mintak maap jugak untuk cikgu|2 'cause tak dapat kasi STRAIGHT A untuk skolah . Skola fyra skola baru Nd batch 2011 adalah anak sulung skolah . Means that , First time skola kamy PMR & SPM . Fyra harap jugak boley hadiahkan 8A untuk skola tapy tak de rezeki nak buwat macam mane . Lageyhpon fyra tak boley nak score dalam " SEJARAH " . Ump so B fyra adalah "SEJARAH" harap maklum . HAHA!

    ---> neyh lha rupe fyra mase tuh . hikhokk . Melompat . ahaha(!) Dop dop . Mane ad lha . Nanges jerh lha . sobsob -,-' hewhew . memeyy sedeyhh + Eppy :) LaLaLa ^^, Okay lha btw , Congrats tuk y berjaya . Nd tuk y kurang berjaya takpe dear masih byk peluang ageyh . SPM ade ageyh an . Dunt worry Chill ='> SYUKUR | SYUKUR | SYUKUR |

    * kbuyp
    Like ? Give me a click

    It's all about STRESS♥

    Assalamualaikum Nd Selamat pagi untuk sume :) So today 20/12/2011 Genap lha 4bulan fyra bersama dea :) Alhamdulillah Still bersama . Fyra harap hubungan neyh kan kekal selagy mampu ( A M I N ) InsyaAllah . Tiada y mustahil kan :) Doa tuh penting Kalu nak pape jangan lupe tuhan y menentukan segalanya . So, Mintak doa bebanyak Nd Redho dengan ketentuan ILLAHI . *Aceceh Alim lha fyra skunk . hewhew . Bagus betol lha #hikhokk . Emm tapy even fyra happy kepala still berserabut lha :( Kesian betol lha . Arghhhh tak sanggup nak tunggu hary y mendebarkan muncul 22/12/11 Err -,- Macam nak mati jerh :( Oukey stop 'bout Result neyh . Fyra sebenarnya ad story nak ceritakan neyh . Hurm btw , maap lha kalu ap y fyra tuliz agak berkasar or pape . Im just an ordinary kids who makes mistakes everyday :) Oukey (?) so let's start it :)

    <-- Nok isap rokok tuh boley dak (?) HAHA! kan budok laky bile stress jerh "MEROKOK" lha . Hadoiii so fyra hugghhhhhhh tension gile neyh takley isap ka (?) HAHA! Im jk . Hurm stress (!) NAk tahu kenapa (?) Oukey . Hm fyra tell yo' k :( Takde lha syg sebenarnya ye lha hary neyh kan hary bahagia fyra lha kot ye lha 4months dah bersama dea. Heppy lha seked kot . Tapy ade minah sial buwat hal lha pulak . Bak kata owank kedah " KOJAQ " haa (!) Ambe tension neyh (!) Rezakk molekk derr -,-' Bunoh jugok kanggg budok tuh naseb dok tahu sape jerh . Law dop eeeee kenyekkk mampuzzzz doh ow (!) LaLaLa ^^, Berani kew fyra neyh (?) Bahaha (!) HewHew sayankkk nok tahu dokk betina sial tuh buwat pew (?) Homm mesty r op . kih2 . Dok lha Bitch KOJAQ tuh " MENGADU TENTANG FYRA DEKAT HUBBY (BF) FYRA" Boley bayang dok(?) Betapa dok malu nyew bitch tuh . Sedap
    |2 mulot kacaw idop owank . Hey Hey lantakk aQ lha nak wak pew . Ko sibuk apa pasal ngokngekkk (!) " Dok kabo kew awok pon , Kew dea jer " hik2 jangan terase aty laq neyh . Chill babe . Sama lha ngn fyra pon kena bersabaaaaaaaaaaa (!) HomHom -,-' Doh lha care hal owank dop ngaku sape lok tuh . GILE PEW (!) Y besttttttttttttttt nyewww BITCH tuh kena maki kena sound ngn BF fyra tuh . AHAHAA (!) Maluu letewwww Pade nge muko mu noh (!) BF fyra takde lha bodo sangad nak percaya cakap FOREIGN y ta tentu pasal fitnah makwe dea . Alahaiii wak malu sunggoh r betina tuh . Kalu fyra tobattt malu pom . HAishhyy nok lingkupkan rumoh tangge owank , diri sendiri kene malu . Puihhhhhh -,- Pegi mampozzz lha ngokngekk (!) noh noh (!) Hurm fyra ase fyra tahu ssape betina tuh even dea tak gtaw identiti dea sape . Hurm b'cause ape y dea gtaw my hubby tuh certain person jerh y tahu :) HomHom nok nawokkk dop reti (!) sian mungg iler (!) Kih2 betapa bodoh nyew minah tuh . HAHA! gilevavi doh pale hotokk ye ow (!) LaLaLa ^^,

    - Doh doh ah sal ye . Wak saked pale jerh mikir . Bybuyp nokk tdoe laq . DaaDaa :)
    Maap law saloh bahasa . Mohon ampun sesangad . Kbuyp
    Like ? Give me a click

    It's all about MY FEARs♥

    Assalamualaikum Hell-o peeps , handsome , Nd prettayy :) How ur day (?) Harap okay Nd Great lha okay . Em today fyra sememang nya tak sehad Nd very serabut kepala lha . Sedeyh (!) Hurm , Counting days = 4 days left :( Nervous kot (!) Arghhh semalam gile tak sangka sampai nangis depan MOM :( Fyra sesangat takod nak tahu result neyh Nd berdoa sangad result tuh CEMERLANG . Bagy fyra tak dapad 8A pon takpe . Fyra just target 6A jerh . ( Bukan nak menunjuk but real ) Hurm even teachers target straight A's but I know my IQ camne . Not smart as you darl :( fyra just budak biase y perlukan Anugerah TUHAN :( YA ALLAH harap sangad kali neyh ad rezeki Nak result bagus . Ye lha mase UPSR fyra dha gagal . Just dapat 4A 1B :( tapy bersyukur lha sesangad :) Impian fyra just satu nak masuk MRSM♥ . Dari dulu lageyh nakk sangat masuk MAKTAB♥ :( tapy tak kesampaian result UPSR just 4A kan :( sedeyh gile kot :( So Harap sangad kali neyh fyra ley berjaya ( A M I N ) Hurm semalam nangis depan mom mintak maap takod result tak okay ntah nape semalam gile sedeyh + Nervous . Maybe b'cause semalam ade cakap ngn MY HUBBY 'bout exam lha neyh . Hmm :( lepas cakap ngan dea terus takley benty nangis :( Fyra takod (!) Fyra takod (!) Fyra takod (!) Tapy pape pon ber-doa je lha y boley fyra buwat sekarang . Kowank pon doakan tuk kejayaan fyra jugak okay . Harap sangad kot :): Sampai sini jerh kot entry kali neyh :( Can't stand myself . LaLaLa ^^, Kbuyp
    Like ? Give me a click

    It's all about PRANK♥

    Assalamualaikum . Happy friday tuk sume yerh . Hell-o bloggers , peeps , stalkers , syg , kecikk , kamu Nd anda semua . hik2 . merapu kejap . Hm btw I have a big old story nak kongsikan neyh . hik2 Paham (?) not rite (?) haha . takde lha mende neyh da lame berlaku Nd maybe my friends pon tataw lageyh so nak kongsi lha neyh . Boley (?) Ape tak boley (?) Pesal laq (?) this is my blog . haha . maap fyra ary neyh happy seked kot tuh y merapu neyh :) Hm so let's start .

    <-- See this (?) haaa jangan nak judge beburok . Neyh buddy fyra , Name dea " Luqman Hakim " Nickname dea " Akim " jerp . Akim neyh same class dgn fyra dekat skola baru fyra neyh . " SMK BATU RAKIT " . Kami memang baik start fyra masuk skola neyh . Kami boley d katakan shbat baik . Selalu study petang|2 sesame . Then , tukaa|2 pendapat Nd saling mengajar satu sama laen . Dea sesangad baek Nd tipu lha kalu cakap y fyra takde crush on him . hik2 . yah kami saling suke|2 dulu . so haa nak jady cerita fyra kasi num fon dekat dea . Disebabkan ad hal mustahak so start situ kamy texting . Lebey kerap texting . Hurm , mase tuh lha mende neyh berlaku . oOakay bace elok|2 . Biar paham betol|2 Okay :) Fyra nak tulis ape y penah fyra text dengan dea . P/s - bukan nak ape|2 cume neyh citew lawak kot . Baca jangan tak baca . Sumpah bila ingat balek sengih sowank|2 kot . bip2 haha :) kantoii :/ LaLaLa ^^,

    F = Salam ni kawan fyra . Sy cume nak gtaw y shafyra skrg tgh kritikal dsbbkan excdent awal pg td . So , hrp banyak2 lha b'doa . Skrg fyra still lg ade dlm bilik pmbdahan dri pg td . Sy rase awk pnting untuk dea , sbb dea tulis no ny dgn name " boyz aq " . So , harap banyak|2 lha berdoa .

    A = Salam, sy y atar msg ney . tol kew fyra kmlangan ? jgn maen taw , bnda2 camneyh . tolonk lha katakan y fyra x pew2 . pliezz

    F = Sy takkan tipu la pasal neyh . Sy kawan dea , Skang dea masih tak sedarkan diri . byak2 lha berdoa .

    A = Sape neyh erk ? mak fyra kew ? kenape sy rase cam fyra okay jew n awk nie tipu kan .

    F = bukan . Saya kawan dea . Takpe kalu taknak caye . Tp ape y sy cakap ni betol .

    A = Ikot awk lha . sy tetap dgn pendirian sy . Cube beri sy 2 alasan knpe patot sy caye awk ?

    F = Sbb sy y bersama dea mase excdent Nd sy tgh tgok dea dengan mata kepala sy sendiri , dea tgh terbaring merane sorang2 :(

    A = Ikott awak lha . so skang fyra ad mane ?

    F = HBKT .

    A = awk ni serius ka ?

    F = Astarfirullah al adzghim . Sy sedey sangad ea , tp awk taknak caye pe y sy cakap . Xpe fyra mesty sedey bile tahu owank y dea syg tak caye pew y kawan baek dy cakap ! Hm sy pon tak taw nak cakap camne lageyh dengan awk neyh . Taknak caye takpe lha . bye !

    A = Bukan taknak caye tp mende camneyh sukar tuk sy caye lagi2 owank y sy sayang laq tuh .

    F = Dah syg nape taknak caye ? Lg pon bende nak jady kite takkan tahu kan . so berdoa je lha for kesihatan dea . sy tgh duk sebelah dea neyh . muke dea nmpak pucat sangad2 . macam takde nyawa lha awk . sedeyh pulak . Awk ad pape nak gtaw utuk dea mgkin semangat dea akan kuat lepas sy sampaikan kate2 awk tuk dea .

    A = I LOVE FYRA tu jew .

    F = Okay thanks . Mgkin lepas ney dea kan usaha tuk still ad dgn awk atas dunia neh . Alasan sy cakap camneyh cause dktor ckp fyra ad harpan hidup 50/50 je nak hidup normal balek .

    A = tp kate2 tadi tuh kate2 semangat je k . malu lha kalu betol .

    F = Hm okay sy tahu lelaky mmg camny . EGO ! hm ptg ny fyra kan jalani terapi . Nak scan otak dea sbb dktor cakap dea alami gegaran otak .

    A = Ape ny ? sy cume belom ready lg . 6t lha sy brtahu sendiri lh kat dea . Nme awk ny sape erk ?

    F = Ainul Hayat . Ain je panggil k . Kawan baik dea , dlu kmy skola same .

    A = Emm fyra kmlangan kat ne erk ?

    F = Kat gong badak . Dea pegi umah sy then kami nak pegi jalan2 dea bawak moto sy dok belakang dea . tp malang ad 1 kete laju datang then sy sempat lompat tpy dea hmm paham2 je lha . sy tak sanggup nak cite .

    A = La awak lompat sorang2 je kew . Beri alamat awk boley ? sy nak pegi pukul awk ea . Ade kew patut beri fyra bwak moto selama sy kenal fyra tak penah pulak sy tgok fyra tu naik moto .

    F = Hish jgn marah sy lagipon sy tgh panik mase tu . Tipu lha awk tak penah tgok dea naek moto . Lgpon kamy naek scoter . tlg jgn marah sy awk wak sy rase bersalah lha .

    A = Relax lha sy pon bukan nak marah sangad kat awk tp cume sy sedey ea . Fyra je lha y sy minat lam kelas sy . Saya taknak kehilangan dea . Tolonk lha lakukan sesuatu .

    F = Sy tak boley buat pape , hanya doa y boley sy hulur . Em awk sekelas dengan dea rupe nye . Em doa lha banyak2 . Mungkin dgn doa n ketulusan awk kesihatan fyra kan bertambah baik . Amin

    A = Dah dea kena bedah x ?

    F = Kena lha . Dari pukul 7 td sampai pukul 2 . Nak buang kaca y masuk dalam bdan dea . Sory , kami kuar pagi2 sebab saje nak hirup udara segar . Pagi td gelap sangat . hm Tak sangke pulak kan jady cam ny . Sorry ye

    A = Ape ? kena bedah ? buang kaca dalam badan dea ? abih tuh dea cmne skang ?

    F = Paha Nd tangan . Hm skrg dea still t'baring atas katil . Nafas dea lemah sangad hmm . Kalu malam neyh fyra still x sedar kan diri kmgkinan kena masuk ICU smula .

    A = Jangan lha citew . Akim pon rase dah nak jatuh ea .

    F = Akim ye name awk ? hm chantek name tu . Hm sy cite je nak jatuh y sy neyh tgok depan mata bayangkan lha . Dgn darah dea y mengalir kuar . hmm

    A = Tgok citew lg . Apa lha awk ney

    F = hm eh tadi awk cakap name awk AKIM kew ?

    A = Ye lha , That's my name

    F = Tadi kalu tak slap fyra ad sebut name awk , Sedey r !

    A = Tol kew dea sebut name Akim ? Em awk tak letih kew jaga fyra tu ?

    F = tak r . Takdak perkataan letey tuk jaga dea . lagypon sy y wak dea jadi gnie . Rase bersalah ni takkan pernah hilang . Hmm boley tak kalu sy nak jujur satu mende ngan awk ??

    A = Jangan lha salahkan diri sendiri laq . Ini semua bukan awk y mintak kan .

    F = YA . Akim cyuxx firstly fyra nak mintakk maap , fyra tipu jew sume neyh . I m fine , fyra tak pape lha . Cyuxx , happy " APRIL FOOL !!! " tolong jangan marah erk . haha(!)

    HAHA ! kene tipu padan muke . LALALALA ^^, best mengenakan owank neyh tahu . hik2 .
    Like ? Give me a click

    It's all about TIRED♥

    Assalamualaikum Nd nite + mownink dear . hik2 . btw , Fyra sesangad ngantok sekarang dha pukul 2 pagi cek oii . Ngantok baru jerh lepas meng-edit bElog kawan|2 . So sesape y nak fyra tolonk just inform okay . Fyra kan tolonk selagi mampu . INSYAALLAH .
    Tentang bayaran . Okay , fyra just mintak to4 pin shj . Kalu bElog anda dha chantek cume nak makeover seked RM3 dha cukup dear <--(I'LL GIVE YOU MY NUMBER) Nd y len|2 jenis bElog kasi Num to4 pin RM5 okay . Murah jerh sayang . Y sudaa buwat tempahan tuh fyra kan secepatnya siapkan . INSYAALLAH . Fyra cume amik masa 1 hari jerh paling lame . Kalu line okay , tak lembab macam siput dalam 4j siap kot . Pape pon contact me on FB okay :) btw , fyra just reti edit people y gune DESIGN not TEMPLATE(!) . Maksud fyra , CLASSIC TEMPLATE fyra tak reti nak buwat camne , maap -.-' Okay lha nak tdoe dulu . Pape pon harap y fyra dha edit anda berpuas haty k :)
    Like ? Give me a click

    It's all about FEARs♥

    Assalamualaikum Nd gud evening :) Cheers monday all :) How your day (?) Hope it's all gonna be fine . Anyway this post pendek jerh kod . Tak larat nak menari|nari kan jari Tengak saked perot lha . (: MAAP =.='

    Erm so what I m going to say . Hari neyh hujan sebentar kan . Yeahh :) Biasa lha musim hujan skunk neyh . So , Kena jaga kesihatan baik|2 Jangan sampai demam pulak . One thing , Skolah pon dekat jerh lageyh nak bukak . YEss bagus dha ta sabar kod :) Rindu lha, kowank pon same rite (?) Yeahh , One more thing , Hmm result PMR tinggal 10 days jew lageyh . Alahaii berdebar|debar neyh . Hmm perasaan excited ta sabaa pon ade . Ye lha da berusaha semaksima mungkin ta sabaa lha nak nengok hasil nya kan :) Hurm pape pon doa tuh penting . Pape pon sume nye atas Tuhan . InsyaAllah kalau da rezeki boleyh lha tuh . Okay (?) Don't worry sangad . Hmm cukup lha cakap pasal result neyh makin takod pulakk . Okay pape pon harap okay lha kan . Doa fyra untuk semua PMR CANDIDATES :) InsyaAllah :)

    * T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's all about GADIS♥

    Assalamualaikum Nd happy Sunday : ) Cheers everyone . HAHA(!) Rubbish . Erm so camne hary kowank ary neyh (?) Okay jerh or Great (?) Urm hope semua nya baik|2 ajerh lha yerh . Erm so nak story pasal apa yerh (?) Erm sebenarnya fyra nak lepaskan rasa tak puas haty dengan pompuan skunk lha opss kasar kew . okay dengan gadis semasa :) hikhokk . Erm takde lha da macam|2 aduan pasal GADIS neyh tahu (!) Dah lha kamu Adam y mengadu macam|2 . Takde salah nyerh pon syg jangan menggelabah tak tentu pasal . Sorry =.= Sebenarnya tak semua macam neyh tapy kan syg d sebabkan satu titik nila lha y buwat air semua bertukar jady biru , hikhokk . Betol pew kan (?) Lalala ^^, Hurm dengan fesyen skunk tah pape . Risau jugak lha . Dah lha skunk musin HANG OUT adoiii lageyh lha bawak masalah . Macam|2 dha jady skunk tahu >.< alahiii . susah haty betol lha . Tambah fyra neyh pon kaum HAWA panas tahu dengar|2 si ADAM mengutuk kaum sendiri . Kata dowank " Pompuan skunk tak pakai lha , cam neyh cam tuh lha . " Kowank tak malu kew wahai gadis|2 (?) Even kita takde lha seteruk etuh tapy kalu kita y tak ubah diri-sendiri sape lageyh (?) Nak tunggu kubur memanggil baru nak berubah (?) Sudaa terlambat yunk oii


    < -- huh (?) Terkejut (?) Ahaa tak payah nak acting lha . Hurm y neyh takpe lha Omputeh ekod dowank lha nak wak cam ney pon . Kita neyh ada agama , Ada pegangan idop sanggup kew (?) Hurm perosak bangsa dan Agama betol lha . Tak marah kat kowank jerh marah kat diri sendiri jugak . hikhokk . Erm nak berubahhh nak berubahhh :) pape pon sebenar nye my boy ad jugak lha komen 'bout gadis neyh . Hurm malu lha bile dea kate cam tuh . Tambah pulak pew y dea katakan tuh tuk owank y pakai PURDAH . hipokrit nyelha . NAk tahu macam mane (?) Okay I tell yah .
    Siang nye dea pakai jubah Nd purdah bagai tapy malam pulak pakai SHORT PANTS wit SINGLET (!) Bullshit betol lha . Ngokngekk (!) hm2 pew nak jady ngn dunia Nd gadis|2 semasa neyh . Pape pon jom lha ubah diri ke arah kebaikan , Dunia neyh da tak lame . Semakin hary semakin dekat kita dengan Kiamat , Dha macam|2 y berlaku skunk so tak reti|2 nak transform ke baik kew (?) LinkLinkkk jom berubah sesame :) It's not too late dear . We still can better than before we are . So jom gadis|2 . Keluar pakai tudung , jgn nmpak dada . Pakai baju y labuh . Even ber-fashion tapeyh we can still looking nice . Even dengan skinny pon boley tapy pakai baju y melepasi punggung . Sesungguhnya etuh nmpak lageyh ok . Kalu taknak masalah just put on your maxi skirt . Lageyh nmpak ayu :) Hurm ingat skunk FASHION MEMBUNUH (!) okay (?)

    So harap kita sesama ley berubah :)
    Mohon ampun jika ada tesalah bahasa ataw terkasar bahasa kew .
    Pape pon niat nak menegur saje syg . Maap lha okay :)

    - Hope you enjoy reading this :)

    * T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's all about SONGs♥

    [verse 1]
    I’m sleeping through the day                                                    
    I’m trying not to fade
    But every single night
    I’ve just been lying awake
    Cause I, I can’t get you off my mind

    The moment that we met, I didn’t know yet
    That I was looking at a face I’ll never forget
    Cause I, I can’t get you off my mind

    I can’t get you off my mind
    Give me the chance to love you
    I’ll tell you the only reason why
    Cause you are on my mind
    I want to know you feel it
    What do you see when you close your eyes
    Cause you are on my mind

    [Verse 2]
    I want to be best
    I want to be worst
    I want to be the gravity in your universe
    And I, I want to be there to help you fly
    I’ll help you fly girl

    Oh, the longer that I wait
    The more that I’m afraid
    That someone’s gonna fool your heart and take you away
    Cause I, I finally realized,
    That I can’t get you off my mind

    Give me the chance to love you
    I’ll tell you the only reason why
    Cause you are on my mind
    I want to know you feel it
    What do you see when you close your eyes
    Cause you are on my mind

    Girl I can’t live without you
    I can’t think straight without you, now
    So tell me what should I do
    If I can’t get you off my mind

    Give me the chance to love you
    I’ll tell you the only reason why
    Cause you are on my mind

    I gotta know you feel it
    What do you see when you close your eyes
    Cause you are on my mind
    You’re on my mind
    You’re on my mind all day and night long
    Cause you are on my mind
    Like ? Give me a click

    It's all about FEELINGS♥

    Assalamualaikum Nd Gud mOwninkk : ) Amacam hary neyh (?) Okay (?) Camne pagi kowank hary neyh (?) Hope it is GREAT yeahh : ) 'Cause today I woke up with a big Smile , Thinking of my Lovely boy♥ : ) I m happy today. Feeling amazing. Alhamdulillah Syukran Ya Allah . Sudaa lama tak rase happy camneyh . Hurm Alhamdulillah lha hary neyh fyra bangun dengan senyuman Nd perasaan y very pleasure of what happened . Even my day before was very worst but it's all worthed . I love him very much♥ so anything happen I can't leave him . Yesterday , Oh mine I can't remember that It was very disaster day for me . Fyra Nd si dea hampir broke up . Astarfirullah Al Adzghim . Tak sanggup (!) :( Memang gile pale wase . Hurm ape y kteowank alami selama neyh takkan nak akhirkan cam tuh jerh . Adeshh tak sanggup (!) Hurm tapeyh an just be positive rite (?)


    Cite nyerh camneyh . Mase petang mase dea Col fyra cam ta bape nak layan sangad 'cause I have nothing important to say . Fyra pon pelik sebab kebelakangan neyh dea always Colling every minute . Ahaha . Erm tapeyh takde salah pape pon an . He just wanna talk to me Nd be more happier than before 'cause he had a little problem so maybe I should give him positive surrounded to make him calm . Jyeahh that's what a GF should do . Huhuh . Erm tapy petang tuh dea Col fyra cam ta bape nak friendly macam selalu fyra pon tataw nape then dea marah kod letak fon tapeyh sebelom dea letak fyra ade terdengar ayat neyh " NATANG APE AU " Oh dear , It's hurt me alot :( So fyra Off fon sampai malam . Hurm I m not strong girl babe so Fyra decided On balek fon then penoh msg from him . Tapeyh bukan ucapan MAAP . Cuma lha sekadar msg biasa . Naik angin jugak lha sebab ye lha dea cam buwat|2 nothing happen pulakk . Aishhh betol|2 bullshit (!)

    Hurm then fyra just keep empty my mind so nothing gonna worst the situation . Fyra tanye dea betol|2 dengan nada tak marah or menengking kew . Mule nye dea mengaku salah Nd mintak maap 'cause fyra just ask him like " Em pa maki ma erh ? " Then , The second msg : fyra ade selitkan ayat " Natang ape Au " tuh . Then , Dea cam memberontak tak mengaku pulakk . Masalah nyew fyra dengar dengan telinge fyra sendiri lha . Hurm fyra just tell him that " we (us) should stop texting for awhile let me calm myself then we talk about this again later . But he won't to . He Col me again Nd again but I won't pick up his Col 'cause I want to calm myself Nd I don't want to argue with him Nd says something that I shouldn't said . But unfortunately , He don't understand Nd he thought me want to break up our relationship . Hurm , Sadding :( Fyra terus kuatkan semangat Nd trime ape keputusan dea tuh . Then , He Col me back . So maybe fyra should answer him Nd 'cause maybe it is the last time I talk to him . So Fyra pick up his Col Nd boley dengar tangisan dea . Memang mase tuh air mate da already falls to the ground . Sape tak sedeyh bile hubungan left cam tuh jerh . Hurm dea tried to pulihkan sume nyew , Fyra pon takley tipu y fyra belom sedia tuk lepas dea . So , Dengan aty terbuke fyra trime balek dea Nd we're back together♥ . Hurm , Sejak semalam hubungan kamy lebey rapat dari sebelom neyh . Everything happen is for a reason : ) Alhamdulillah . Malam tuk jugak lha kamy lepaskan sume y ade lam aty . Let's he knows me Nd let I know him . So hary neyh memang fyra boley idop ngan tenang Nd senyom lebar|2 'cause sume y mengganggu pikiran sume da takde . Alhamdulillah♥

    So that's all from me today hope you like it : ) Pray for my happiness Nd so am I : )
    Hope everything is gonna be fine : ) So tell me 'bout your day : )
    Okay hope you enjoy reading this.

    * T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's all about Mrs.PotPet♥

    Assalamualaikum Nd salam sejahtera wahai semua yerh . Jum bergosip seked|2 nak(?) Hikhokk . Mezty pleasure gileyh kan . Tahu lha sape y ta suke ber-Gosip neyh (?) Cuba gtaw . haa . NO ONE RITE (?) hik2 . Okay today ada story HOT punyer lha . Nak tahu (?) Hom lha op . Hik2 . Okay this post is 'bout Jiran fyra y gile kuad mengata . hikhokk . Geram tahu . Gile lha . Dapad jiran y semengom neyh . Alahaii , Boley jady tak tentu arah law cam neyh terusan :P
    Em Em Em nak tahu serba seked pasal dea (?) Okay NP lha .
    Hm kejadian neyh berlaku baru jerh lageyh . Hari neyh lha pagi tadeyh . Hurm memang tak masuk akal bile pikir pew y dea wak :/ Kan family fyra baru beli PIXIE bike 2 buah . Satu y besar , satu y kecik for my little broder . Then , Pagi tadeyh tetibe dea panggil my mom nak cakap something katanya . Okay my mom pegi jer lha 'cause da already tahu jenis apa dea tuh . BUSYBODY (!) hikhokk . Then , Nak taw dea cakap perh (?) Alahaiii ngokngekk tol lha dea tuh . Hmm Camne okay bace leklok biar paham betol|2 . hik2 .
    Em camneyh ::
    Dea tanya " Kak na tak beli lageyh kew BLANDER (?) Sebab Amir ( C suami dea ) ade tanye sape duk tumbuk|2 dua tiga hari neyh (?) "
    - Melalui statement neyh kita da dapad tahu dea neyh memang busybody , Apasal nak tahu habis mende neyh (?) Penyibuk tol lha . Alahaii Sebenarnye mom fyra xde guna penumbuk ( Batu Lesung ) pon , Sebab 2 3 hari neyh my mom xde lha masak pon . Cume beli jerh . Alahaii ngokngekk tol lha minah pendek tuh . Ye ar sebenarnya dea nak kata y benda tak penting boley beli ( PIXIE ) takkan Blander y penting takley beli . Alahaiii PENYIBUK (!)

    Okay tak cukup kan (?) Jum ber-Gosip lageyh . hikhokkk :P

    Emm suatu hari dulu , hik2 da lame da sebena nye neyh . Hurm mom fyra ada lha pakai Barang kemas ( Gelang Nd rantai ) then dea sebut " Em Na (Dea) Tak pakai barang kemas neyh sebab alergik bile pakai gatal|2 . Kowank tahu satu hari tuh dea gtaw my mom y dea ade pegi tempah barang kemas . Mom diam jerh . Then , Bile siap dea tunjuk kat my mom . Ngokngekk tol lha . CAKAP TAK SERUPA BIKIN (!) Lalala ^^, Kata takley pakai Emas ntah|2 y dea pakai tuh CIPLAK punye . Hikhokkk . Jahat tol lha fyra neyh . Lalalala ^^, kisah pew (?) Talk to my hand ngokngekk oihh (!)

    Da laa menyibuk pasal fyra . Tohok laut kan baru tahu . Gile lha minah pendek neyh .
    Sesape boley tolonk fyra bakar rumah dea kew rompak rumah dea kew ?? Lalala ^^, I m crazyy (!) Thanks -,- Hurm|2 ta masuk akal betol lha . I HATE HER ENTIRE FAMILY (!) BullShit (!)

    - Hum sudah|2 lha ber-Gosip neyh kan . Hikhok . Maap =.='
    Pape pon hope you enjoy reading this post : )

    * T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's all about ME Nd HIM♥

    Assalamulaikum Camne haru neyh , Sehad ? Arap sume sehad ajerh lha yerh . BTW , mintak ampun bebanyak , hik2 lame x update new thing rite . Jyeah hmm maap =.=' Disebabkan banyak problem Nd malaz nak menari - narikan jari|2 neyh tuk write new thing . Ahaa Desperate kerh (?) No lha . BTW , I miss my unpretty blog . Even simple but this is my blog rite (?) Can you tell me who don't love her/his own blog (?) Ahhaaaa think no one can tell me that :P , Okay hari neyh nak citer pew yerp sayankk (?) Nak dengar ape sayank from me (?) 'Bout me (?) Family (?) Love (?) Hmm :/
    Me neither darl confuse lerh =P Em so let talks 'bout my day today + Little bit 'bout my love . Okai (?) Ready (?) Let's start it :)

    Hm fyra kekadang bosank dengan hari|2 y fyra lalui sepanjang dengan dea . Boley bayangkan pasangan anda sendiri lupekan tarikh anda Nd si dea COUPLE (?) huh(!) Shocked (?) emm no need . YEah my boy , he forgot the date . ): Seriously , I m very sad + Arghh hmm don't know what to say :( Hmm pape pon biarkn saje lha . Sume berlaku ade hikmah nye . Fyra trime ngn haty y terbuka . Biar pape pon malaz nak memanjangkan hal remeh - temeh neyh . Maybe dea tak sengaja or pape jelha . Never mind , Most Important is he still remember me as her GIRL :) That's enough for me . Dea ada mintak maap . So trima jelha , Maapkan ajerh , Nd he's promise me that he will more serious Nd commitment with our relationship . InsyaAllah , Jika tuhan membenarkan :) Pape hal just chill babe jangan menggelabag sangad :) Okai (?)
    < ---- Dear my latest pich :) Sembil gilerh muke ntah pape hah . Biar lha . Elmo sayank :) Emm actually , nothing to describe 'bout this pic . Saje jerh nak letak buwat menyemak . Tak marah kan (?) Okai , Jom story - mory lageyh . Apa yerp (?) emm okai , Hari neyh melepak dekat KG yunkk . Em ntah tetibe mom nak ke KG . So ekod jerh lha . best jugak lha . Nyaman jerh rase . Ptg nnty nak ride kowt , Cousin ad Pixie bike , BEST|2 . hehe . Apa y ta puas aty ngn mom Nd dad , Dowank still berkeras takmo beli Pixie , Sial lha , Hmm katenye , tak molek pompuan riding Pixie tertonggek sane tertonggek sini . #hik2 . *NO KOMEN* lalalalala ^.^

    < --- Okai , Neyh Gula haty fyra . Jangan nak curi . Hikhokk . Dea simple person , Bersyukur dapat jumpe dea . First time ever couple serius dengan same umor . wuhooo best jugak deshh :P
    Em pape pon sayankk dea lha . Dea neyh penoh ngn misteri so berkawan ngn dea kena pandai korek rahsia lha . Dea pandai sembunyikan sesuatu . Kekadang takod jugak yew lha dea lelaky . Nama jerh lelaky , Everything dowank pandai tambah|2 bab|2 permainkan perempuan . Biar jelha pape nak berlaku pon y penting fyra bahagie skunk . Nd harap result PMR kamy taon neyh Okai Law tak alamat kena br8 lha . Mom Nd dad fyra memang cam tuh law result turun kena benty couple|2 neyh . Hmm xpeyh an sebelom|2 neyh xde laq turun result even ber-Couple , selalu nyerh makin naik ageyh ade lha . Ye lha ade y kasi perangsang mmg lha . Tapy pape pon Doa tuh penting Redho je lha pew y nak berlaku d kemudian hari . Trima ngn haty terbuka :)
    Hurm , Cukup sampai at seneyh jerh kod . Da petang neyh . jom kuar yunk . Bybuyp :*
    - Hope you enjoy reading 'bout me today -

    *T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's all about FEELINGS♥

    Assalamualaikum Nd happy Monday :) How are you friends (?) Hope y'All just fine :) Nd how yours day today (?) Hopefully ur day was GREAT (!) Okai Today let's talk 'bout something that I'll always scared to - LOL - Em you know what (?) CHEATING LOVE (!) SCANDAL (!) Oh gee I m very scared of those two Damn thing (!) I m scared if my couple doing that Damn thing :( Cheating on me (?) Have a scandal (!)
    Em you know what is this pic means (?) SCANDAL * Means that Making more than one relationship . I mean Couple with not only one boy/girl :) Get it (?) huh (?) Do you think that being cheating is COOL (?) I don't think so . (!) Seriously , I think it is a FOOL . How could you cheat on your couple (?) Don't you feel guilty of what happen (?) Huh (!) How such a COWARD you are (!) YES (!) I m very mad . I don't like I mean I m freakin' Damn so much don't like to being cheat on my couple (!) Do you (?) Ohh Shit (!) Please boys/Girls out there Dont Ever Cheating on your couple (!) Please I m begging yo (!) Enough (!) It's not worth ANYTHING (!) How can you do that without think how your couple's feel (?) Players is not a matured thing to do
    (!) Uh Damn please please please please please please please please Nd please Do not Cheating or SCANDAL (!) Okay (?) If you wanna know how its feel . Let I tell yah (!) It's feel so hurt (!) Like something kill you . It is HURT (!) Trust me . Please don't do that . Be a honest person . Love her/him more than she/he loves you Okai (?) Love is beautiful but don't change it into Beati"FOOL" (!) Get it (?) good :)
    Read this carefully Nd understand it . Okay (?) Hurm , You are the most stupidest person if you're a player =) #HAHA! If you're a player don't be so proud 'cause one day you will Feel it . Feel what you've done to others :) Don't be so proud . Remember we still have ALLAH that will regards everything we do :) Just smile :) So , People who had been cheating by yours couple don't feel insecure . Get up Nd try to love someone else Nd gain more experience . The experiences will make we more matured than the day before :) So , Don't afraid and keep you heel high . Walk with confidence :) Nd don't ever Cheat or Scandal . Get me rite (?) Love you:)

    That's all from me today . It's my advice Nd please hear me :)
    Hope you enjoy reading this

    * T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's all about LONELINESS♥

    Assalamualaikum . How are you (?) Hope you just fine Nd happy not as me :( Today is sucks (!) for me :( How 'bout yours (?) Hope y'All just fine Nd keep Smiling =')
    Okai let mw tell 'bout my day today :) I feel very alone :( Nd feel like wanna die . Since yesterday nite n 'til today . Why (?) Are you wondering (?) Okai let me tell why
    Okai can you see this pic (?) Can you get it (?) can you get how much I m lonely (?) Hurm , This is what I feel right now . Nd no one can cure me :( Please . This is all 'bout my love that I do everything Nd tried everything to Live in this relationship forever (!) How much I love you babe . Please Understand me . I'll do anything to make you happy . Please (!) I m begging you :( Only just b'cause a stupid DAMN matter can make we fight . Oh gee I wanna die (!) Seriously I told you the thing that make our fight start is when I trying to tell him 'bout my EX then at a moment he said " BODO ( FOOL / DAMN / STUPID ) " How much it's hurt me :(
    Hurm , I miss you babe . Please don't treat me like this :(
    Please Please Please (!) Don't make my tears fall to the ground (!)
    I m sick treated like this (!) I have feel like others too :) So do you rite (?) How could you so this to me (?) But , Whatever it is I know there's a way to make we happy again :) Just be patient . Everything have the out way :) I believe that :) I LOVE YOU (!) Okai , This is my damn day . So , What 'bout yours (?) Tell me :)

    That's all from me today . Pray for my happiness . Nd end my Loneliness (!)
    * T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's all about MYDAY♥

    Assalamualaikum how are you today (?) Hope you just fine Nd ur day amazing :)
    Okai first of all I m sorry 'cause yesterday I don't update anything . Btw , My day was happy + Bad yesterday . #HAAHAA! Okai today let's talk 'bout my yesterday (?) Em but today I m not really well so no English . Em today kita cakap Malay keyh (?) :) Pape pon fyra anak Malaysia jugakk kan :P okai (?) No hal kan (?) Let's start :)
    Hurm kemarin fyra ada terlibat dengan kenduri . Hantar pengantin lelaki pegi bertunang . Alahaii , bile pulak lha giliran fyra kan (?) :) #HEHE! Galak punye orang (!) Em destinasi nya kat Mechang . Hurm memang serius bosank duk lam kete lame|2 . Tataw nak buad perh . Naseb lha my hubby sudi temankan . #HIKHOK ! :P Kamy mesej sekejap jerh pon . Ageyhpon my hubby ada dekat kampung . so , Nak mesej lelama cam ta best laa kan . Hurm , yang fyra ingad kamy stop mesej sebab adek dea nak main game dalam nset nyerh . #HAHA! kelaka larh . Btw , his broder comeyy syiokk . Berkenan laq :P Em so back to bored again :( hurm , then tanpa buang masa Nd nak hilang kan pasaan bosankk neyh fyra Nd adek|2 snap beberapa gamba :P #HEHE! kamy sememang nya koya (!)

    Okai this one of our pics :) mulut muncung mase posing sememang nya stail fyra . Ntah nape boley jadi cam tuh . #HEHE! Maybe dah personaliti fyra cam neyh kod :) Tak menyusah kan kowank rite (?) Okai . Em btw , Tempatnya yang fyra rasa dekat jerh rupenya jauh jugak . Alahai ber-jam|2 dowk lam kete . BOSANK + NGANTUK (!) Em kamy bertolak kira|2 pukul 2 lha sebab y fyra tahu lepas dad balek dari Masjid kamy terus siap|2 then bertolak . Kamy tak ke sana terus , Kamy pegi ke umah pengantin tuh dulu . B'cause kamy pon wondering mane umah pengantin pompuan sebenarnya :) So , kat sana tuh pon kena tunggu dalam 30 minit . Biasa lha janjy owank melayu . Ta selalu tepat (!) kan|2 (?) YES (!) em3 , tunggu owank ny ta mari lageyh lha , tunggu dea tuh ta sampai lageyh lha . BOSANKK tol lha . Hurm , so kamy adek beradik snap lageyh :P

    hikhok! Buruk kan (?) YES (!) Masehh♥ Okai then dalam pukul 3 lebey kamy baru boley bertolak ke destinasi y sebena nya :) ALhamdulillah . Em jauh memang jauh . Tapi fyra just kosongkan minda then nikmati pemandangan kat luar sana . Ye lha kan kampung so lawa lha , Hijau jerh pemandangan . Tenang jerh , Then , Dalam kol 4 lebey kamy sampai . Alahaii , nak tahu something (?) Tempat tuh penoh dengan LINTAH (!) Sumpah setiap kali langkah fyra jalan mesty nmpak mende tuh dok berjalan . . EEEEEE Geli syiokk (!) Setiap kali langkah jalan confirm menjerit|2 #HAHA! bila pikir balek kelaka pon ada . Yelah sekali dengan my mom menjerit|2 . Adoii , ta malu sungguh dah lha depan kuarge pengantin pompuan (!) Em3 pe nak jady lha kamy neyh :P Then , fyra sempat nengop dowank berbalas|2 pantun , Hush first time lha nengop neyh . Excited pon ada . #HAHA! Dalam rumah pengantin memang bising dibuwat nye . Seronok lha . em Then , kamy dijamukan dengan nasi lauk ayam goreng , Gulai daging :) Sedapp gakk lha . Tapy fyra makan sikit jerh :) hehe . Ageyh pon on DIET (!) Em then , kamy balek .

    Neyh laa pemandangan y sempat fyra snap . Lawa kan (?) Tenang jerh nengop hijau jerh sume .

    Okai . Ley nampak tak kerbau|2 ?? #HAHA! tempat tuh penoh ngn kerbau lha . . Adoii :)
    Em kamy sampai Kuala Terengganu lam pukul 7 cam tuh lha . Then , Tak terus balek . Mom pujuk dad suh geyh shopping jap . So , mom cakap ad jualan murah dekat PLANET ( TTC ) then kamy pegi ctuh larh . Em memang murah|2 pon barang kat sane , Beg lawa|2 lha . Dengan banyak discount . 50% 70% Adoiii memang best tengok . Tapy fyra x berkenan pon baju|2 kat situ b'cause simple sangad . Em fyra suka baju y pelik|2 seked n labuh . Fyra ta bape suka pakai baju T-Shirt . One sebab simple then singkat . Um dad fyra law nampak fyra pakai baju singkat confirm dea marahh . Sebab tuh lha senang pakai skirt kan . ta nampak bentuk kaki sangad :) kan|2 (?) Setuju (?) hehe!
    Em kat sane mom belikan fyra 2 pasang PASHMINA♥ YES|2 Suka lha :) Em di sebab kan my big bro ta ekod mom decide belikan baju sepasang tuk dea . Yelah kamy sume ley beli macam|2 dea kat umah takan ta beli pape kod . Mampuzz dea mengamuk t . HAHA! Okai , Then lepas beli tuh beli neyh so balek . . (: Sampai umah lam pukul 9.30 malam :)

    Okai , That's all from me today :) Hope you like it♥
    Sorry if I got wrong speech or anything :) This is my day . How 'bout yours (?)
    Enjoy reading my story :)

    * T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's all about THEM♥

    Assalamualaikum how are you today (?) Hope you just fine Nd great (!) :)
    Okai, today let's talk about my friends . I love my friends . I don't care whether he or she . It's did't mean that if I be friends with boy and he is my BF rite (?) Many people doesn't satisfied with me if my bestfriend is a BOY (!) Why (?) em seriously , I think they're fool (!) =.-' SORRY . How could they said that (?) Be a bestfriend with a boy is the most cleverest thing I've ever do (!) yah / Don't believe it . Okai let me tell you why I love to friends with boys .

    Sometimes , boys are more understand my feel than my girl friends . Yah (!) B'cause they're boy Nd their feel is more tough than girls . Nd they always make me more stronger . They taught me how to be brave , how to be more stronger , how to conclude a situation , how to find the way out in a problem , how to be more dramatic , how to be more smarter , how to be REAL " SHAWTY " (!)
    I LOVE THEM but only as a FRIENDS (!) No more other that . 'Cause i'd already taken by my little sweety bunny Mirol♥ :) Sometimes , they'd cheer me up when I sad :( Yah (!) They'd treat me as their sister . How such a gentle rite♥



    Hum but even I more comfort with boys , I have more girls friend . They're cool but only SOMETIMES . They're more " CEREWET " (!) #HAHA! :) Em I miss our GIRLS NIGHT (!) :( Having fun with each other singing yelling shouting talking 'bout boys . AWW I miss all the moment . Hmm :( I wish we could spend our day together again . One of my bestfriends that I'd never can forget are ♥TJ Nd ♥Ain :( Both of them are very COOL Nd very amazing girl . LOve to be friend with them . Hm TJ is my form1 friend . She is very beautiful . Nd Ain is my form2 friend which is from TERENGGANU . She is amazing girl . She such a tomboy but I love it . She just being herself . Nd she is very passion of PARAMORE♥ Both them are cool . Hope someday they can meet together . YAh TJ from KEDAH Nd Ain from TEGANU . Em it will be cool if we can be together doing everything together . I am very appreciate FRIENDSHIP♥

    Okai That's all from me :) Hope you enjoy reading this :)
    * T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's all about HIM♥

    Assalamualaikum♥ How are you today (?) Are just fine (?) Hope yah rite :) Okai today let's talk 'bout one of my beloved people in my life
    ( Mohd Amirul Ashraf b. Shahnun ) #Psst- Sorry if I wrong Darling♥ . Em okai he is my BF Nd I love him so freakin' damn much :) Our relationship start on 20th August 2011 . On the date we're officially be together :) Seriously , we started know each other on 19th August 2011 #HAHA! can you believe it (?) After one day we texting Nd he ask to be my boy . #awww :P so sweet . Em on that time , I m totally doubt . Whether accept his proposal or not :/ Um but when I think 'bout it , Em better I m accept him b'cause I can gain more experience Nd I want to make our relation that can get into the next level :) Can you understand me (?) I bet yah (!)
    Okai , This is my love♥ . He's just simple boy that's why I love him . I love all of his attitude . Himself that makes me love him more Nd more from one day to another day :) All 'bout him I love . I m accept him b'cause of himself . I love him like I love Purple color . How I m passion of Purple Nd that's how I love him♥ Em when I hear his voice feel like I m having some Ice - Cream #HAHA! I love his natural voice that always make me SMILE :) His words always make me feel stronger to live . His sweet sulking make me feel aww you're my only♥ The Conclusion , I LOVE ALL 'BOUT HIM♥
    Nd I never wanna let him go from my life . I m always praying to ALLAH to meant we be together forever :) hmm hope , We can live together someday . BTW , If we're not meant to be . Hm I will accept it 'cause I love him Nd I will try to accept anything that will happen on the future . Even when he LOVES someone else , I'll strong myself to accept it .
    Em thanks for u darling my beloved boy . I hope you love me more than I love you♥ :)

    Okai that's all from me today . Hope you enjoy reading my story .
    * T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's All about MY Family♥

    Assalamualaikum . How are you (?) Hope you fit as a fiddle♥
    Today let me tell 'bout my FAMILY . Okai (?) First of all my family is great . Nd I m very praised to be born nd live with them . Yah not every time we had good day . Sometimes we got problem . Sometimes , we're in happy mood . Like others too rite (?)
    Haa this pic is my mom♥ nd my dad♥ . My beloved♥ parents in my life . My mom's name is " NORHALINA " nd my dad " SHAFIE " . They are cute together rite (?) Yes (!) YES (!) Em I love them like I love myself or maybe more than I love myself . They're great . Sometimes , They're very sucks #HAHA! yah . I hate when my mom get mad of me . 'Cause she will yelling at me on nd on from the morning 'til night . hah (?) I m tired of it (!) But , I know she do that for my benefits rite . LOVE YOU MOM♥ . Okai , Bout my dad . Em he's just a simple guy not to much crazy of money . I mean , he is not wasting his money just like that . He is annoying sometimes :P Em he don't like to yelling to his kids , 'Cause he has a very kind - heart :) It is easy to make deal with him not like my mom . My mom arghhhh (!) My dad is very make my day alive . He's keep me strong all day. He is always give some cool advice 'bout live . Em sometimes 'bout GUY . #HAHA! I love guy :P Em my mom nd my dad start meeting on 1991 . Nd after one year later they get married . I been told by mom that my dad want them get married as soon as possible b'cause he scared that mom will fall in love with other people . #HAHA! it's funny rite (?) LOL - They always make me SMILE :) Em their wedding is on 09.06.1992 . Nd their first boy BORN on 26.06.1993 . That's my brother♥ . Okai , I think that's enough 'bout my parents .
    Em this pic is : from the left , Me , Sista ( WANIE ) , Sista ( WAWA ) nd my big bro ( EWAN ) . We're cute rite (?) #HAHA! Em nothing to say bout them . But , One thing I LOVE THEM SO MUCH ND FOREVER♥ Okai , My broder em Sometimes I hate him . He such a JERK (!) Can u imagined that everyday he will find way to argue with me . HAH (!) How such a coward (!) #HAHA! but I know he just want to have fun with his sisters and joking . WhatEver (!) Em 'bout my two young sista . They're cute . Nd sometimes people said that they look as a twin . Nd I don't know how can they said that (?) To me , they both look totally not same . Em I don't know :P But , they are very funny . Trust me , if u live in my house you can't stop laughing 24/7 (!) #HAHA! WE ARE HAPPY BIG FAMILY♥
    This is me with the younger broder in my family :D
    He is the cutest in my family . I LOVE HIM♥ . He loves cartoon so much . Nd sometimes he loves to watch BARBIE . How such a GIRL (!) #HAHA! His favorite character is BEN10♥ . He loves to play alot . Everyday , every evening he will do a new thing or game to play with . He's smart too . But , One thing he don't like. *EAT* oh geee He's so stubborn to eat . Sometimes he don't eat in a day . How can he survive (?) I don't know . EM3 ;)

    Okai that's all from me today . 'Till we meet again .
    Hope you enjoy reading my story =)

    * T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click

    It's all about me♥

    Assalamualaikum . :D
    Okai this is my new blog . Nd it is official me . But , first of all let me introduce myself .

    ✔ Nurul Shafira binti Shafie | Fyra for short
    ✔ I m 5teen | Still a student
    ✔ 03.08.1996 my first day I see the world | Thanks to my mom♥
    ✔ Hospital Besar Kuala Terengganu | Where I was born
    ✔ I have 5 siblings in my family . My brother , me , 2 young sista and 1 young broder :)
    ✔ My hometown Kuala Terengganu , Malaysia | the beautiful country♥

    Okai I think that's all bout me ! What ?? Not enough ?? HAHA ! okai
    U need more info bout me ?? uh yah I see XD

    Em I was born safely at 3:27 PM . And my name Nurul Shafira is not from my mom or my dad .
    but , I was my grandma . I love her♥ . My first school is at area Kuala Terengganu , Which is at Pulau Musang . I mean my first KINDERGARDEN ! haha :P my age on that time was 4 y/o
    Yah I was 4 and start hold a pencil and start writing X) I miss the moment .
    Nd when I was 5 I changed my school/Kindergarden from P.Musang to Gelugor .
    I m still remember that on the time I was picked by my teachers to get part in a PAINTING CONTEST em yah . Used to I m passion of painting . but now yes I still love painting but more to drawing clothes design . My top ambition is wanna be a TOP designer or TOP model XD
    Then , I grow up and my first real school HAHA was SK GELUGOR ! I been there since I was 7 'til 9 . Then , I moved to Kedah . At 10 y/o I schooled at SK PEREMBA .
    There I had so much experience . I'd entered a marching band . Nd I love it so much♥
    Our school always NO.2 (!) Sometimes , we got sabotage from others pple . I hate it (!)
    Next , My first high school : SMK SERI AMPANG :)
    I LOVE TO BEEN THERE . but only one year :( ♥TJ
    Next year in 2010 I'd moved here again : KT my new school is SMK KOMPLEKS SEBERANG TAKIR .
    ( KOMSTAR ) -for short !
    I hate that school . Very hate (!)
    Thank god I stay there just only for 1 year♥
    then , my family move to a place where i stay now BATU RAKIT♥
    Nd I the school here *SMK BATU RAKIT,MENGABANG LEKOR - SEBAR
    now , Just waiting for PMR result :'( I m shaking XD

    Okai r u get where I m from (?) nd all thing I'd told here . Hope yah♥
    Okai in the nutshell , since I was born 'till now I had school for over 7 place
    Um lots rite (?) yah . My family love to gain new experience .
    Always moving there moving here :P

    Um that's all from me today . Hope You enjoy reading 'bout me♥
    *T H A N K ♥ Y O U *
    Like ? Give me a click