STATUS UPDATED!
HI Happy Holiday! :D
//SmileShawty♥: JANGAN JADI BODO SANGAT BOLEH?
Hey Blogger , Peeps , Handsome , Prettay . Thanks for visiting my official blog . It's not nice as yours I know right . Feel free to follow . I'll hit you back ! I'm promise . That's all . Don't judge me if you don't know me . *Thanks Kbye

Give me a CLICK !

JANGAN JADI BODO SANGAT BOLEH?

HAI semua. Fyra rindukan dia. Rindukan semua tentang dia. Yeahhh! Tolong fyra boleh ? :(

Yeah where the hell is you LOVE ? How suck you are hiding from me ??! Seriously , nothing can change this feeling :/ what you've done to me sampai-2 dok leh nok lupe mu ni? Kite baru kenal jee kan? Okay mu memang POWER! Mu memang takdok pengganti buat aku. Hanya mu sorang. Bakpe eh sayang? Mu pakai Ilmu nape ni? Kalau aku cakap aku SAYANG mu lagi , mu percaya dok? Okay it's up to you. But please SEDAR lha wahai boboy aku sayang kau! Yeah ramai y kabo aku ni BODOH! K fine, ikot lha kalau hati doh sayang nape lagi y boleh aku buat kan? Kadang seksa jugok. But I know this is the sacrifice of LOVE :) Perlu aku berdiam diri atau beritahu dia? Em buntu! Fyra dok pernoh gini. Serious sekali dalam hidup Nd harap ni y terakhir kali. Amboh doh! SEKSA! Aku dok leh nok bayang ye akdop depan mate aku doh :/ Ataupun satu hari nanti aku y takkan napok dia depan aku :( Sedih. Bakpe perlu aku y rase semua ni! Kehadiran dia sekejap je dalam hidup fyra. Em fyra sayangkan dia jauh dari y semua sangkakan :) yeee sunggoh! SWEAR TO ALLAH! Biar lha, fyra pon dah happy sikit dengan keadaan macam ni. Ape pon y dia rasa tu y terbaik , ye OKAY fyra kan ikot. But ONE THING THAT YOU(HIM) MUST REALIZE THAT NURUL SHAFIRA NEVER CAN FORGET YOU(HIM).


Dalam masa y sama, fyra tengah stress + sakit + rezakk + tekangg + serabut! Boleh tak jauhkan BUDAK BODO tuh dari hidup fyra? Tolongggg lha, Fyra takkan terima sape-2 doh lepas ni! Tolong lha faham tuuu. Sekali je BODO tolong faham aku! mu ni kan koho wak aku stress. Ye aku tahu mu caring. Tapi Aku dok suke mu so please get away from me! don't make me hate Nd fucking HATE you BABI! Serious mu memang KACAU hidop aku! Mu ni kan , dok akan pernoh akan masuk dalam hati aku. Yee biar ah mu nok kabo nape pon :) Aku dok akan sayang dok akan suke mu. FAHAM? mu tu doh lha dok pandai nok amik hati orang. EEEEE supoh aku MELUAT dengan orang macam mu! Aku doh lha tengoh sakit gini. Mu memang lelaki JAHANAM lha bodo! Aku serabut dengan MESSAGE mu y berstambunggg tuh. Dengan mu CALL aku sokmo. Okkay! weyhh mu sedor sikit aku dok TERHINGIN nok bgi NUMb aku ke mu. Aku TERPAKSA! supoh aku terpakse! hanya tuhan je y tahu perasaan aku masa tuu. Supoh lepas aku terpaksa sangat-2 bagi nombor ke mu tu , AKU DAH NEKAD MEMBENCI MU SEUMOR HIDOP AKU! Dengan alasan bodoh mu aku terpakse bagi nombor aku. Oh well kau memang SHIT! Person like you is such a jerk! FCUK you! Okay dakpe dalam sehari dua aku nak follow game kau. Aku niatkan dalam hati nak tengok lame mane mu nok jage aku. okay let's begin the GAME :) Aku keluor nge mu kan mase JOMHEBOH hari tu. Okay mu dok semard pon babi :) Buat manje-2 mu lahhh , weyyhhhhh LUGAA! Then , keesokkan mu bagi aku cincin melalui kakak form5 . Oh yeahhh aku BENCI mu! wak natang ape ahu bagi cincin ke aku bodoh! Aku dok akan terima cincin MUROH mu tu babi! Eh tolong rrrrrr , nape-2 mu wak dok akan CAIRKAN hati aku. Harap maklum. Mu hanya membuangkan masa muu :) Ekot mu ah gile!



Harap aku mati cepat-2 AMIN! malas nok hidop . Aku adok mangat doh nok hidop bodo! supoh nyesal gile babing masuk koloh teknik ey. Banyok masaloh. Gile. First time aku maki mende-2 gini. Tahun ni memang disaster year EVER ! Okay aku benci tahun ni! malas nok hidop . SHIT~ Wahai manusia alam sekitar belake belake hor tolong aku laaaaaaaaaaa. PLEASE! tolong kabo ke FAIZ(SETAN) hor aku benci ye! Okay ? thanks :*


Like ? Give me a click

1 Comment [s]:

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com