STATUS UPDATED!
HI Happy Holiday! :D
//SmileShawty♥: Selamat Berpuasa ?
Hey Blogger , Peeps , Handsome , Prettay . Thanks for visiting my official blog . It's not nice as yours I know right . Feel free to follow . I'll hit you back ! I'm promise . That's all . Don't judge me if you don't know me . *Thanks Kbye

Give me a CLICK !

Selamat Berpuasa ?

                                               Greeting Text

Hai Assalamualaikum w.b.t , Aku nak ambil kesempatan ni nak ucap SELAMAT BERPUASA SEMUA . SELAMAT MENJALANI IBDAH PUASA DI BULAN RAMADHAN AL MUBARAK YG MULIA INI . hihi . Terasa kerinduan yang tak terhingga dekat blog aku yang kurang kemas nih . Hadoii dah berhabuk 8 inci dah nim. Btw , Nak announce yang aku dah berjaya lupakan dia lha sengal :) weee . Btw , di bulan Ramadhan ni kann , jom pakat ramai ramai beribadah :) Lupakan hal dunia kejap , buat amal untuk dibekalkan di akhirat nanti . Insyaallah , Syurga tujuan kita bersama . Kita nih manusia tak boleh lari daripada melakukan kesilapan , tak kire lha kesilapan sekecil kuman , atau sebesar gajah sekalipun , sebab tuu lha kite ni dinasihatkan untuk memohon maaf setiap hari . Insyaallah , setiap dosa ada maafnya . Jangan nak berlagak besar sangat , refuses nak maafka orang . Hey budak yang jenis macam ni , better duduk dalam hutan , biar duduk sorang sorang dengan makhluk ciptaan tuhan yang tak berakal tu , berkawan dengan binatang , so tkde lha perlu memaafkan orang , sebabnye binatang tuuu konfirm tak kan sakiti hati dia . Eh fyra what's are you talking rubbish about nih? Eh one thing , hari tuuu kan dapat anugerah Markah BI terbaik dalam tingkatan. H A H A . Lawak kot, Naik pentas tuptup kene tegur di pengetua , " Cantik gelang " haha. Mase tuu tak ingat ade gelang kat tangan aku , lupe nak tanggalkan :P hadoii lha , worst day kot harituu! Maaf bile jari jemari start menari nari , begini lha jadi nye . Habis semua yang ada dalam fikiran , nak ditulisnya. Wah , nak jadi novelis aci dak? Teringin kot. Bhaha . LOL gurau jela . fyra ? Jadi novelis? Alamak tak laku lha novel tuu kan :# ignore me! Weee . Tengah happy nih. Sebab ape ? Sebab nyeeaaa kan , terase macam sukakan seseorang :D hee. Muahh sikit! Aku suka Dia! Ya Allah , lupekan je lha pasal nim erk? Okay! Lagi lagi ape erk? Oh kay , btw, macam mane dengan persiapan raye? Semua dah ade belom? Happy tak nak raye ? Hee of course lha kan! Aku pon semalam pergi bandar , cari baju sikit. Orang lain pergi masjid , ni aku pergi bandar kan. Hoho Sorry. Terase macam nak keluar makan dengan family , sebab tuu la kiteorang keluar semalam. Btw, tahun ni aku raye kat Terengganu plus Kedah. Dengan persetujuan semua , kiteorang nak balek Kedah, Weee happy! So, For kawan kawan aku kat kedah tuu , jomm meeting lagi. Lame dok jumpe kan? Korang mesti makin lawa , makin handsome kan? Hope semua tak lupakan aku noh? Hope korang still terase rindukan aku laa noh? Wee hihi. Muahh! Sayangkan hampa! Baju raye tahun ni maybe tema hijau takpon biru . Entah lha! Tengok lha nanti. For your info, bulan puase ni kan, sekali jea balek rumah. Sedih! Bongokkksss punye hostel lha! That's why jugok lha aku ppergi beli persiapan raye awal awal. Sebabnye tak boleh balek sokmo. Duduk asrama :/ erghh! Bosang! Korang , korang . Jangan nak menggatal sangat di bulan Ramadhan ni er? Untung lha aku sigle , so takde lha buat dose sangat kan ? Hee , hope korang hepy with your own life :) Another info 'bout me , baju raye tahun ni 5 pasang jea kot :( hmm takpe lha . bersyukut dengan ape yang ade kan :D Alhamdulillah ................!

Okay lha cukup sampai di sini saja, besok jumpa lagi , Insyaallah . HAPPY FASTING WORLDWIDE!
Like ? Give me a click

2 Comment [s]:

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Perbedaan di antara kedua golongan ini adalah golongan pertama benar-benar hidup, sementara golongan kedua hanya sekedar hidup apa adanya
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/